Dijital Pazarlama

Türkiye’de Sayılı “Premier Partner”lerden Bir Tanesi 112dijital

Google Partner Nedir?

Google Adwords ürünlerini uzman bir şekilde kullanan dijital ajanslar, Google Partners programına katılarak Google İş Ortağı statüsü elde edebilir. Adwords ile reklamcılık yönetimlerinde uzmanlığını kanıtlayan firmalar, Google tarafından belirlenen bir tutarın üzerinde harcama yaparak, müşterilerinin gelirlerinde artış sağladığını göstermiş olur. Aynı zamanda müşteri sayısının artması da Google tarafından incelenir. Ardından Google şirketinize Partner rozeti tanımlar.

Yani işin özü, Google reklamcılığını layıkıyla yerine getiren firmalar Partner rozetine sahiptir. 112dijital Google Partner rozetine 2 senedir sahiptir ve Google tarafından Partner tabelası gönderilen firmalardan bir tanesidir.

Sertifika ve partnerliğimize dair bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=2811242487

Google Partner Olmanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

Google Partner rozetine sahip olan firmalar Google yetkilileri ile direk olarak görüşebilir. Reklam yönetimlerinde destek alabilirler. Şirket çalışanlarına özel etkinlik, buluşma ve seminerlere katılmaya hak kazanırlar.

Premier Partner Nedir?

Premier Partner rozeti, Google Partner’liği süresince reklam yönetimlerinde başarı göstermiş, mevcut müşteri kitlesine yeni müşteriler katmış, reklam harcama bütçelerini yükselten firmalara verilen rozettir. Yaklaşık 18 aylık bir incelemeyi baz alan Google, Premier Partnerlik verirken oldukça seçicidir. Yalnızca sektörde lider olan ve öncü şirketlere verir.

112dijital ve Premier Partner

112dijital 2016 yılından bu yana 50’yi aşkın firmaya e-ticaret danışmanlığı ve reklam yönetimi hizmetleri veriyor. 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle Premier Partner olarak Google tarafından ödüllendirilmiş olma gururu yaşıyoruz.

Premier Partner rozetimizi görmek için 112dijital.com sayfasına girip footer bölümüne bakabilirsiniz 🙂

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Şu anda kilitlenmiş olan 846-757-8486 numaralı Google Ads hesabına sahibim.

    Google Ads hesabım, tahsil edilmeyen bir tutar nedeniyle geçici olarak askıya alındı. Ancak 21.05.2023 tarihinde bu ödenmemiş tutar hesabımdan kesilerek ödemenin yapılmasını sağlayabildim.

    Ancak yakın zamanda, askıya almanın asıl nedeni bu olmamasına rağmen, Google Ads politikalarının ihlali nedeniyle hesabımın askıya alınmaya devam ettiğini belirten bir yanıt aldım. Hesabımın engellenmesinin kesin nedenleri konusunda bazı karışıklıklar var gibi görünüyor.

    Bu konunun çözümüne yardımcı olabilecek her türlü gerekli bilgi ve kanıtı sağlamak üzere hizmetinizdeyim. Şirketim için önemli bir kaynak olduğundan hesabımın yeniden etkinleştirilmesi benim için önemli.

    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyor, bu konunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını diliyorum.

    Saygılarımızla

    Naim Tuncer

    MotorMaster
    Genel müdür
    http://www.motor-master.de
    Cep: +49176 45731203

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu